Alla evenemang Torrevieja

Sällskapsgolf på Vistabella

Martes, 2018-09-25

Häng med på Más Amigos sällskapsgolf på Vistabella Golf på tisdagar. Alla får vara med [minimikrav registrerat handicap i Spanien eller hemland]. Det är i första hand tänkt för de som bara vill gå nio hål och som tycker det är roligt att komma ut och träffa andra golfare utan tävlingsstress.

Dagstur till bodega Casa Cesilia

Miércoles, 2018-10-10

Fullbokad!
Dagstur till bodega Casa Cesilia i Novelda med vinprovning och lunch. Vi börjar med rundvandring och vinprovning. Efter vinprovningen är det lunch. Vindruvorna som odlas är i huvudsak Monastrell, den vanligaste druvan i vår region. Efter lunchen har vi möjlighet att inhandla deras goda viner.

Musik Quiz med middagsbuffé

Miércoles, 2018-10-10

Musikfrågesport med middagsbuffé med Bengt "Bengan" Johansson och Kenneth "Boa" Eriksson på hotell Masa i Torrevieja. 

Elvis Presley med middagsbuffé

Sábado, 2018-10-13

En hyllningskväll med artisten och Elvis-imitatören Nigel "NigElvis" Burchill från England på hotell Masa i Torrevieja. Nigel kommer sjunga alla dina favoritlåtar med Elvis genom åren medan du avnjuter hotellets buffé.

"Från Wien till Broadway" med middagsbuffé

Miércoles, 2018-10-17

En helafton med middagbuffé och musikunderhållning. Ett unikt tillfälle att lyssna till högklassiga artister från Sverige som bjuder på ett färgstarkt och omväxlande program.

Hits For You med middagsbuffé

Martes, 2018-10-23

Den svenska gruppen Hits For You från Gävle gästar hotell Masa och gör ett exklusivt framträdande med sin succéshow "Nostalgia". Detta vill du inte missa!

Páginas

© Más Amigos, C/Capitán García Gea 17, 031 82 Torrevieja España - +34 966 70 00 84 - webmaster@masamigos.com